Electrosystem Craiova

Service electrocasnice - Electrosystem SRL Craiova

Service electrocasnice - Electrosystem SRL Craiova

Masini de spalat, Combine Frigorifice, Masini de spalat vase, Aragaze, Cuptoare, Plite, Hote, Espressoare, Cuptoare microunde

Infiintata in 2004 ca service electrocasnice intr-unul din cele mai importante orase din sudul tarii Craiova, V&D Electrosystem si-a dezvoltat si extins activitatea avand in prezent contracte de service in garantie pentru produsele electrocasnice MERLONI Elettrodomestici (INDESIT, ARISTON/HOTPOINT), HANSA, AMICA, DE LONGHI, SINGER, STUDIO CASA, ROMEX, INTEREXPO (SAMSUNG, WESTWOOD, HAIER), TESSY.
Anul 2009 aduce extinderea domeniului de activitate, prin semnarea de contracte cu GENCO TRADE - montaj / instalare si service pentru toata gama de aparate de climatizare importate de acestia (SAMSUNG).

Rezultatul pozitiv al analizei efectuata la sfarsitul primului an de activitate in sectorul sistemelor de climatizare a condus la ideea extinderii acestei activitati. Astfel, la inceputul anului 2010, Electrosystem incheie contract de colaborare cu DOMO Retail SA.
Colaborarea cu Domo, aduce extinderea atat a activitatii de service sisteme de climatizare (SAMSUNG si NEO), cat si extinderea activitatii de montaj instalare (LG, SAMSUNG, PANASONIC, ARISTON, NEO si ARCTIC).
In anul 2011, Electrosystem primeste acordul Whirlpool Romania pentru desfasurarea activitatii de service electrocasnice in postgarantie.

Aveţi întrebări ?

Service: offline

OFF

Informatii contact:

0724 048940

0251 550424

office@electrosystem.ro

Furnizori